In regio Noord-Brabant zijn jarenlang avondlezingen en workshops georganiseerd. De organisatie werd verzorgd door o.a. Karin Budde, Chris Guffens, Manu Dehouck, Paula Peters, Myrthe Hulshof en Ursula Belt. Momenteel is er geen actieve regionale commissie en we zijn op zoek naar leden die dit willen oppakken. Mocht je willen meehelpen, laat het dan weten via ons secretariaat.

Klik op de afbeeldingen om de nieuwsbrieven van de Regio Noord-Brabant te downloaden:

15 april 2020

regio brabant 27 november 2019

 UITGESTELD

05 februari 2020

regio brabant 27 november 2019

 Literatuur

Doel van de avondlezingen en workshops is: bijscholing, ontwikkeling en elkaar ontmoeten en inspireren. Avondlezingen proberen we een keer per kwartaal op een woensdag van 19:15 tot 21:30 uur te organiseren.

Naast de avondlezingen, streven we ernaar om jaarlijks een workshop te organiseren. Meestal beslaat die 1 a 2 dagen. Er wordt dieper op het gekozen onderwerp ingegaan, en actiever zelf gewerkt. De kosten ervan worden per keer bepaald.

We stellen u graag op de hoogte van de aankomende workshops en avondlezingen via de regionale nieuwsbrief. Wil u deze nieuwsbrief ontvangen? Stuur dat verzoek dan per mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.n.v. Paula Peters. U wordt dan opgenomen in de verzendlijst.

Heeft u wensen, ideeën over een thema of anderszins opmerkingen: laat het ons weten! Dit kan via het bovengenoemde e-mailadres. We kijken samen naar wat we kunnen.

Wij hopen u te mogen ontvangen en wensen u en ons leerzame en inspirerende bijeenkomsten.