Door de regiogroep Noord-Brabant worden al jaren avondlezingen en workshops georganiseerd. De samenstelling van de werkgroep is afgelopen 2 jaar veranderd. We bestaan momenteel uit: Karin Budde voorzitster, Manu Dehouck, Chris Guffens, Paula Peters, Myrthe Hulshof en Ursula Belt. Wij vinden het fijn als u ons bij vragen, voorstellen of problemen even aanspreekt.

Klik op de afbeeldingen om de nieuwsbrieven van de Regio Noord-Brabant te downloaden:

15 april 2020

regio brabant 27 november 2019

 UITGESTELD

05 februari 2020

regio brabant 27 november 2019

 Literatuur

Doel van de avondlezingen en workshops is: bijscholing, ontwikkeling en elkaar ontmoeten en inspireren. Avondlezingen proberen we een keer per kwartaal op een woensdag van 19:15 tot 21:30 uur te organiseren.

Naast de avondlezingen, streven we ernaar om jaarlijks een workshop te organiseren. Meestal beslaat die 1 a 2 dagen. Er wordt dieper op het gekozen onderwerp ingegaan, en actiever zelf gewerkt. De kosten ervan worden per keer bepaald.

We stellen u graag op de hoogte van de aankomende workshops en avondlezingen via de regionale nieuwsbrief. Wil u deze nieuwsbrief ontvangen? Stuur dat verzoek dan per mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.n.v. Paula Peters. U wordt dan opgenomen in de verzendlijst.

Heeft u wensen, ideeën over een thema of anderszins opmerkingen: laat het ons weten! Dit kan via het bovengenoemde e-mailadres. We kijken samen naar wat we kunnen.

Wij hopen u te mogen ontvangen en wensen u en ons leerzame en inspirerende bijeenkomsten.