Herziening lidmaatschappen vanaf 2021

Tijdens de ledenvergadering d.d. 1 december 2020 is besloten de inrichting van de VPeP lidmaatschappen met ingang van 2021 te herzien.

De opleidingsroute die tot nu toe gevolgd moest worden om erkend VPeP-(psycho)therapeut te worden gaat gelden voor het lidmaatschap. Het lidmaatschap ‘nieuwe stijl’ van de VPeP krijgt hierdoor meer gewicht.

De aparte erkenning VPeP-(psycho)therapeut komt te vervallen; een lid van de VPeP is in de nieuwe situatie per definitie een erkend lid.

 

Erkenningen

Leden kunnen de volgende aanvullende erkenningen aanvragen:

  • VPeP Supervisor Psychotherapie
  • VPeP Leertherapeut Psychotherapie

De behandelkosten van een aanvraag voor erkenning zijn € 90,00. Bij twee gelijktijdige aanvragen zijn de kosten € 150,00.

 

EFT specialisatie

U kunt ook uw specialisatie in Emotion Focused therapie bij de VPeP registreren; hiervoor houden we de indeling aan zoals het Emotion Focused Therapy Instituut Nederland (EFTiN) die hanteert. Dit correspondeert met de indeling van het International Institute for Emotion Focused Therapy.

Inhoudelijk worden de EFT specialisaties door EFTiN uitgevoerd. U kunt een certificaat (A t/m E) aanvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We verzoeken u om dit certificaat eerst aan te vragen mee te sturen met het onderstaande formulier.

 

Ga naar aanvragen om een erkenning of EFT specialisatie aan te vragen.