Lid worden van de VPeP is eenvoudig. Een ieder die een HBO (of bachelor) en/of academische studie met succes voltooid heeft kan lid worden van de VPeP.

Ook kan men een studentenlidmaatschap aanvragen indien men voltijd bezig is met een HBO, bachelors of masters.

 

Lidmaatschap

Lidmaatschapsfolder

Lees de Lidmaatschapsfolder om meer te lezen over de verschillende lidmaatschapsvormen.

En Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons gerust wanneer u nog vragen heeft!

 U kunt lid worden door onderstaand aanvraagformulier in te vullen en samen met kopie van een bewijs van behaalde opleiding naar ons op te sturen. U ontvangt dan de nota voor het lidmaatschap, zie tarieven. Zodra uw betaling binnen is, wordt uw lidmaatschap voorgedragen op onze website.

Aanvraagformulier Lidmaatschap

 

Lid blijven (herregistratie)

Hoe u lid blijft van onze vereniging kunt u hier zien. 

 

Belangstellend Lidmaatschap

Als Belangstellend lid heeft u geen herregistratieplicht. U ontvangt net als andere leden wel het Tijdschrift Persoonsgerichte experiëntiële Psychotherapie (TPeP).
U kunt belangstellend lid worden door onderstaand aanvraagformulier in te vullen en naar ons op te sturen. U ontvangt dan de nota voor het belangstellend lidmaatschap, zie tarieven. Zodra uw betaling binnen is, wordt uw lidmaatschap voorgedragen op onze website.

Aanvraagformulier Belangstellend Lidmaatschap