Regionale commissies

 

De VPeP streeft naar 7 actieve regionale commissies, die activiteiten organiseren zodat elk lid regelmatig in de eigen regio een activiteit kan bijwonen en hierdoor contact kan onderhouden met collegae in de regio. Deze bijeenkomsten zijn doogaans door de VPeP geaccrediteerd met 1 punt voor herregistratie van het lidmaatschap.

De regio’s die operationeel zijn, zijn Regio Noord (Noord-West Nederland), Regio Oost, Regio Noord-Holland, Limburg, Regio Utrecht, Regio Noord-Brabant en Regio Zuid-Holland.

Regio Limburg kan meer hulp gebruiken om een nieuwe start te maken.Ook de andere regionale commissies staan altijd open voor meer leden!

Ben je nog geen lid van de VPeP, maar zou je toch graag door middel van een bijeenkomst kennis willen maken met onze vereniging? Je kunt je gewoon aanmelden voor een regionale bijeenkomst en kennis maken met de leden en andere belangstellenden.

In alle regio's is er voor de organisatie van de bijeenkomsten is behoefte aan hulp! Heb je zin actief betrokken te zijn bij de organisatie van deze bijeenkomsten of heb je een idee voor de inhoud van een nieuwe regionale bijeenkomst, neem dan contact op met het secretariaat

In regio Noord-Brabant zijn jarenlang avondlezingen en workshops georganiseerd. De organisatie werd verzorgd door o.a. Karin Budde, Chris Guffens, Manu Dehouck, Paula Peters, Myrthe Hulshof en Ursula Belt. Momenteel is er geen actieve regionale commissie en we zijn op zoek naar leden die dit willen oppakken. Mocht je willen meehelpen, laat het dan weten via ons secretariaat.

Klik op de afbeeldingen om de nieuwsbrieven van de Regio Noord-Brabant te downloaden:

15 april 2020

regio brabant 27 november 2019

 UITGESTELD

05 februari 2020

regio brabant 27 november 2019

 Literatuur

Regio Utrecht is sinds enige tijd weer actief met het organiseren van bijeenkomsten. Nicola Boogaarts en Rien Bakker zetten de schouders eronder om regelmatig een interessante bijeenkomst te organiseren, voor zowel studenten, als ervaren therapeuten. Er is nog ruimte voor uitbreiding van de commissie, als je interesse hebt kan je je aanmelden via het secretariaat.

Klik op de afbeeldingen om de nieuwsbrieven van de Regio Utrecht te downloaden:

19 oktober 2022

eftcoreemotions

 

18 november 2020

regio limburg 3 2018

Onder de naam ‘De Ronde Tafel van Oost’ organiseren Ynke van Zuidam, Iris Kleine Schaars, Joop Verschuur en Sarah Loipner regiobijeenkomsten in het Oosten van het land.

De organisatoren zijn bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik op de afbeeldingen om de nieuwsbrieven van regio Oost te downloaden:

16 juni 2022

regio oost bijeenkomst

29 juli 2020

regio brabant 27 november 2019

Regio Zuid-Holland heeft sinds kort een nieuwe enthousiaste regio-commissie! Anja Tavenier, Coriene ten Kate en Caroline Nocera organiseren jaarlijks twee regio-bijeenkomsten in Rotterdam. De bijeenkomsten zullen een experiëntieel karakter krijgen waardoor het persoonsgerichte gedachtegoed niet alleen begrepen maar ook ervaren zal worden. De bijeenkomsten kunnen bestaan uit lezingen van relevante en inspirerende sprekers, trainingen en/of workshops onder begeleiding van een inspirerende supervisor. Daarnaast hopen we een ontmoetingsplek te creëeren voor persoonsgerichte experiëntiele (psycho)therapeuten en geïnteresseerden.

Klik op de afbeeldingen om de nieuwsbrieven van de Regio Zuid-Holland te downloaden:

06 november 2019

regio brabant rosalien wilting

 

 

Om aankondigingen van bijeenkomsten te ontvangen, of om in contact te komen met de regio-commissie, kan contact opgenomen worden met het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In regio Limburg organiseren Andrea Smits, Claudia Mordang en Ellen Vader netwerkmeetings om elkaar als leden te ontmoeten. Daarnaast zijn er regelmatig filmavonden over EFT. Regio Limburg verwelkomt graag nieuwe mensen die de commissie verder willen versterken, als u interesse heeft kunt u contact opnemen met het secretariaat.

Klik op de afbeeldingen om de nieuwsbrieven van de Regio Limburg te downloaden:

23 okt/30 okt 2018

regio limburg 4 2018

29 mei/6 juni 2018

regio limburg 3 2018

In regio Noord-Holland zijn Roelf-Jan Takens, Anneke Smits en Carla Welink enthousiast bezig met het organiseren van bijeenkomsten aan het Leidseplein in Amsterdam, steevast gevolgd door een gezellige borrel. 

Klik op de afbeeldingen om de nieuwsbrieven van de Regio Noord-Holland te downloaden:

30 maart 2017

nieuwsbrief regio noordholland 3 2017

 

 

Regio Noord verzorgde twee keer per jaar, meestal in het voorjaar en najaar, een regionale bijeenkomst. De organisatie werd verzorgd door Grada de Bakker en Marion Verkade. Er wordt momenteel bekeken of dit opnieuw kan worden opgepakt. We zullen hier berichten over nieuwe ontwikkelingen plaatsen. Mocht je willen meehelpen, laat het dan weten via ons secretariaat.

   

Hier zijn nieuwsbrieven over reeds verstreken regiobijeenkomsten terug te lezen.