Regionale commissies

Het is de bedoeling van de VPeP dat er 7 regio’s zijn waar regionale commissies activiteiten organiseren zodat elk lid regelmatig in de eigen regio een activiteit kan bijwonen en hierdoor contact kan onderhouden met collegae in de regio. Deze bijeenkomsten zijn door de VPeP geaccrediteerd met 1 punt voor herregistratie van het lidmaatschap.

De regio’s die operationeel zijn, zijn Regio Noord (Noord-West Nederland), Regio Oost, Regio Noord-Holland, Limburg, Regio Utrecht en Regio Zuid (Noord-Brabant). Voor Regio Zuid-Holland worden nog leden gezocht voor de regionale commissie, terwijl de regio’s Limburg en Oost aanvulling behoeven.

regioindelingkaart_thumbBen je nog geen lid van de VPeP, maar zou je toch graag door middel van een bijeenkomst kennis willen maken met onze vereniging? Je kunt je gewoon aanmelden voor een regionale  bijeenkomst en kennis maken met de leden en andere belangstellenden.

Regio Noord verzorgde twee keer per jaar, meestal in het voorjaar en najaar, een regionale bijeenkomst. De organisatie werd verzorgd door Marijke Baljon, Grada de Bakker en Marion Verkade. Er wordt momenteel bekeken of dit opnieuw kan worden opgepakt. We zullen hier berichten over nieuwe ontwikkelingen plaatsen.

Regio Utrecht is sinds twee jaar weer actief met het organiseren van bijeenkomsten. Pieter de Jong, Jasper Wiebenga, Ruby Pouwels, Nicola Boogaarts en Rien Bakker zetten de schouders eronder om 3 keer per jaar een interessante bijeenkomst te organiseren, voor zowel studenten, als ervaren therapeuten. Er is nog ruimte voor uitbreiding van de commissie, als u interesse heeft kunt u zich aanmelden via het secretariaat. De bijeenkomsten vinden plaats in praktijk Koekkoek & de Jong, aan het Wilhelminapark.

Regio Noord-Holland komt samen aan het Leidseplein in Amsterdam. Er worden 3 keer per jaar verschillende lezingen georganiseerd, steevast gevolgd door een gezellige borrel.

De lezingen in Regio Oost worden onder meer door Joop Verschuur georganiseerd, en vinden plaats in een locatie in of bij Zutphen, afhankelijk van onderwerp en aantallen deelnemers.

In regio Zuid (Noord-Brabant) worden actief lezingen en workshops georganiseerd in het gebouw van Apanta-academy in Veldhoven. 

In Maastricht is regio Limburg van start gegaan met het organiseren van filmavonden over EFT en van netwerkbijeenkomsten die bedoeld zijn om ervaringen uit te wisselen.

In regio Zuid-Holland zoeken we nog actieve leden die willen helpen met het organiseren van regionele bijeenkomsten, bijvoorbeeld in Den Haag. 

Voor de organisatie van deze bijeenkomsten is altijd behoefte aan hulp. Heb je zin actief betrokken te zijn bij de organisatie van deze bijeenkomsten of heb je een idee voor de inhoud van een nieuwe regionale bijeenkomst, neem dan contact op met het secretariaat

Door de regiogroep Noord Brabant worden al jaren avondlezingen en workshops georganiseerd. De samenstelling van de werkgroep is afgelopen 2 jaar veranderd. We bestaan momenteel uit: Karin Budde voorzitster, Manu Dehouck, Chris Guffens, Renate Tillema en Yvonne van der Velden. Wij vinden het fijn als u ons bij vragen, voorstellen of problemen even aanspreekt.

Klik op de afbeeldingen om de nieuwsbrieven van de Regio Noord-Brabant te downloaden:

25 april 2018

brabant 25apr

24 januari 2018

brabant 24jans

In regio Limburg organiseert Mieps van Hest in samenwerking met Harmanne Menkveld netwerkmeetings om elkaar als leden te ontmoeten. Daarnaast organiseert Mieps van Hest samen met Annet Hofman en Charlotte Verstappen filmavonden over EFT. Regio Limburg verwelkomt graag nieuwe mensen die de commissie verder willen versterken, als u interesse heeft kunt u contact opnemen met het secretariaat.

Klik op de afbeeldingen om de nieuwsbrieven van de Regio Limburg te downloaden:

24 okt/15 nov 2017

nieuwsbrief regio limburg oktober 2017

9 mei/16 mei 2017

nieuwsbrief regio limburg mei 2017

 

In regio Noord-Holland zijn Roelf-Jan Takens, Anneke Smits en Carla Welink enthousiast bezig met het organiseren van bijeenkomsten aan het Leidseplein in Amsterdam, steevast gevolgd door een gezellige borrel. 

Klik op de afbeeldingen om de nieuwsbrieven van de Regio Noord-Holland te downloaden:

30 maart 2017

nieuwsbrief regio noordholland 3 2017

 

 

Regio Utrecht is sinds twee jaar weer actief met het organiseren van bijeenkomsten. Pieter de Jong, Jasper Wiebenga, Ruby Pouwels en Rien Bakker zetten de schouders eronder om 3 keer per jaar een interessante bijeenkomst te organiseren, voor zowel studenten, als ervaren therapeuten. Er is nog ruimte voor uitbreiding van de commissie, als u interesse heeft kunt u zich aanmelden via het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   

Regio Oost verzorgt bijeenkomsten voor de leden uit de provincie Overijssel en Gelderland, maar ook mensen uit de rest van Nederland zijn natuurlijk welkom. De organisatie is in handen van Joop Verschuur en Wouter Bleijenberg. Er hebben zich recent vier nieuwe actieve leden gemeld voor het mede organiseren van bijeenkomsten of workshops in deze regio. Maar elke hulp blijft welkom. Mocht je willen meehelpen, laat het dan weten via ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

   

In regio Zuid-Holland heeft Carleen Romer lange tijd met veel succes bijeenkomsten georganiseerd. Op dit moment ligt de organisatie stil en zijn we op zoek naar mensen die dit op zich willen nemen. Mocht u hiervoor interesse hebben, neem dan contact op via ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Regio Noord verzorgde twee keer per jaar, meestal in het voorjaar en najaar, een regionale bijeenkomst. De organisatie werd verzorgd door Marijke Baljon, Grada de Bakker en Marion Verkade. Er wordt momenteel bekeken of dit opnieuw kan worden opgepakt. We zullen hier berichten over nieuwe ontwikkelingen plaatsen.