Regionale commissies

Het doet ons een genoegen u te kunnen vertellen dat de regionale bijeenkomsten door  het hele land weer zijn gestart. We hebben Nederland opgedeeld in 7 regio's zodat elk lid regelmatig in de eigen regio een activiteit kan bijwonen. De bijeenkomsten zijn geaccrediteerd door onze vereniging. Dit betekent dat je voor elke bijgewoonde bijeenkomst 1 punt krijgt.

Ben je nog geen lid van de VPeP, maar zou je toch graag door middel van een bijeenkomst kennis willen maken met onze vereniging? Je kunt je gewoon aanmelden voor een regionale  bijeenkomst en kennis maken met de leden en andere belangstellenden. 

regioindelingkaart_thumbJaren lang heeft Regio Noord twee keer per jaar een bijeenkomst georganiseerd, die goed werden bezocht. Daarna zijn er een tijdje geen bijeenkomsten geweest, wegens gebrek aan organisatoren. Sinds begin 2015 zijn er weer activiteiten namens regio Noord. 

Regio Utrecht organiseert drie keer per jaar een lezing of een workshop, die zowel door studenten als door ervaren therapeuten worden bezocht. Dit vindt plaats in praktijk Koekkoek & de Jong, aan het Wilhelminapark. 

Regio Noord-Holland komt samen aan het Leidseplein in Amsterdam. Er worden 3 keer per jaar verschillende lezingen georganiseerd, steevast gevolgd door een gezellige borrel.

De lezingen in Regio Oost worden verzorgd door Joop Verschuur in Dieren. 

In regio Zuid (Noord-Brabant) worden actief lezingen en workshops georganiseerd in het gebouw van Apanta-academy in Veldhoven. 

In Maastricht is regio Limburg van start gegaan. Mieps van Hest organiseert daar borrels, die bedoeld zijn om ervaringen uit te wisselen. 

In regio Zuid-Holland zoeken we nog actieve leden die willen helpen met het organiseren van regionele bijeenkomsten, bijvoorbeeld in Den Haag. 

Voor de organisatie van deze bijeenkomsten is altijd behoefte aan hulp. Heb je zin actief betrokken te zijn bij de organisatie van deze bijeenkomsten of heb je een idee voor de inhoud van een nieuwe regionale bijeenkomst, neem dan contact op met het secretariaat. 

Regio Noord verzorgde twee keer per jaar, meestal in het voorjaar en najaar, een regionale bijeenkomst. De organisatie werd verzorgd door Marijke Baljon, Grada de Bakker en Marion Verkade. Er wordt momenteel bekeken of dit opnieuw kan worden opgepakt. We zullen hier berichten over nieuwe ontwikkelingen plaatsen.

   

Al jaren lang organiseert Nini de Graaff regelmatig wetenschappelijke bijeenkomsten, workshops en lezingen in de provincie Noord-Brabant. Ook door leden uit omliggende provincies werden deze bijeenkomsten goed bezocht. Tegenwoordig zijn Yvonne vd Velden, Annemieke van Nunen, Manu Dehouck, Renate Tillema, Chris Guffens, Karin Budde,Forugh Karimi en Anneke Notermans actief met een serie bijeenkomsten. Over de komende bijeenkomsten lees je meer op deze pagina. 

Klik op de afbeeldingen om de nieuwsbrieven van de Regio Noord-Brabant te downloaden:

24 januari 2018

brabant 24jans

 

 

In regio Zuid-Holland heeft Carleen Romer lange tijd met veel succes bijeenkomsten georganiseerd. Op dit moment ligt de organisatie stil en zijn we op zoek naar mensen die dit op zich willen nemen. Mocht u hiervoor interesse hebben, neem dan contact op via ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Regio Utrecht is sinds twee jaar weer actief met het organiseren van bijeenkomsten. Pieter de Jong, Jasper Wiebenga, Ruby Pouwels en Rien Bakker zetten de schouders eronder om 3 keer per jaar een interessante bijeenkomst te organiseren, voor zowel studenten, als ervaren therapeuten. Er is nog ruimte voor uitbreiding van de commissie, als u interesse heeft kunt u zich aanmelden via het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   

In regio Limburg organiseert Mieps van Hest filmavonden en netwerkmeetings om elkaar als leden te ontmoeten.

   

Regio Oost verzorgt bijeenkomsten voor de leden uit de provincie Overijssel en Gelderland, maar ook mensen uit de rest van Nederland zijn natuurlijk welkom. De organisatie is in handen van Joop Verschuur. Er is behoefte aan nieuwe actieve leden die willen meehelpen met het organiseren van bijeenkomsten of workshops in de regio. Mocht je willen meehelpen, laat het dan weten via ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.;

   

In regio Noord-Holland zijn Roelf-Jan Takens, Anneke Smits en Carla Welink enthousiast bezig met het organiseren van bijeenkomsten aan het Leidseplein in Amsterdam, steevast gevolgd door een gezellige borrel.