Woensdag 30 oktober 2024

30 01 2023 pr schrijversworkshop tpep

Heb je altijd al willen schrijven, maar ervaar je de stap naar een publicatie als te groot?
Misschien heeft het lezen van artikelen in ons tijdschrift je geprikkeld. Nu heb je zelf een idee, een nieuwe theorie, een integratie van bestaande theorieën bedacht of wil je graag een bijzondere casus en behandeling die je hebt gedaan delen met jouw collega’s. Je zou hierover wel een artikel willen schrijven, maar waar begin je?
In deze online workshop gaan de redacteuren van het TPeP je van 20:00 tot 21:30 uur wegwijs maken in de structuur van een artikel of praktijkbijdrage. We geven daarnaast toelichting bij de richtlijnen voor een publicatie en informeert je over de aandachtspunten en typische valkuilen bij het schrijven.
Aan het eind van de workshop heb je meer inzicht in het schrijfproces en ben je misschien wel klaar voor je eerste artikel!

De eerste stap naar een eigen publicatie begint hier: Schrijf je in voor de workshop! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (gratis en enkel voor leden van de VPeP/VVCEPC en voor TPeP-abonnees)